Info

SOS Blok is een actie voor en door studenten

Elke blok- en examenperiode zet een team van enthousiaste vrijwilligers zich vanuit LOKO in om de blokkende studenten een hart onder de riem te steken. Tijdens de blok is er meer dan ooit nood aan positieve vooruitzichten of luchtige en ontspannende evenementen!

Daarom organiseren we een maand lang verschillende gratis ontspannende activiteiten, (virtuele) pauzemomenten en giveaways,… met slechts een doel voor ogen: studerende studenten steunen! 

Voor deze editie steekt corona helaas een stokje, maar daar laat het team zich niet door ontmoedigen: SOS Blok gaat online! Wat mag je verwachten van de huidige online editie? Ontspannende online activiteiten zoals samen koken of eens goed lachen met een improvisatiesessie, tips & tricks om het studeren aangenamer te maken, geweldige winacties dankzij de Leuvense handelaars en meer! Volg alles op de voet via onze Facebook pagina en onze Instagram en ontdek onze website!

SOS Blok is echter geen nieuw concept, het ontstond vele jaren geleden en werd door LOKO opgepikt. Zo passeerden er al heel wat evenementen de revue: kinderboerderij op locatie, springkastelen op de campus, waterballonnengevecht, gratis ijsjes in het stadspark… Wie weet wat we de volgende edities nog allemaal in petto hebben!